Pam Ketelings

Thaise yogamassage

Over mij

Door jarenlang bezig geweest te zijn met acrobatiek en circus, ben ik me steeds meer bewust geworden van het lichaam en wilde daar meer mee doen. Mijn kennismaking met acroyoga (een mix is tussen acrobatiek, yoga en massage) heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me heb omgeschoold tot Thaise yogamasseur.

Hoe langer ik dit vak beoefen, hoe wonderbaarlijker en fascinerender het lichaam voor mij is. Daarom ben ik mij verder aan het ontwikkelen tot Thaise massagetherapeut om meer specifieke klachten te kunnen behandelen.

Ik geloof in de helende kracht van aanraking en beweging. Mijn doel is dat je echt even tijd voor jezelf hebt, dat je de ontspanning kunt toelaten en meer verbinding en ruimte voelt met je lichaam.

Mijn passie van het geven van massage komt voort uit het willen bijdragen op een liefdevolle en verzorgende manier aan de mens als persoon. Ik geniet ervan als jij stralend en ontspannen mijn praktijk weer verlaat.

Ik werk vanuit mijn hart en geef de massages met veel liefde, aandacht, enthousiasme, met volledige toewijding en in samenwerking met jou.

Het is dan ook heel belangrijk voor mij om goed te luisteren naar jouw lichaam en de eventuele klacht, zodat ik mijn massage daarop kan afstemmen.