Pam Ketelings

Thaise yogamassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is vooral gericht op hoofd, nek, schouders, rug en armen. Klachten aan nek, schouders, armen en hoofd komen veel voor bij mensen die langdurig achter een computer werken en bij mensen die een druk en hectisch leven hebben.
Door met regelmaat een stoelmassage te nemen, kunnen deze klachten verminderen en zelfs uitblijven.Stoelmassages verbeteren de bloedcirculatie, waardoor de spanning in de spieren aanzienlijk vermindert.

Bij deze massage zit je in een speciaal ontwikkelde stoel, waarin het hele lichaam wordt ondersteund en zich daardoor volledig kan ontspannen.

Stoelmassage op het werk

Bedrijven die een periodieke stoelmassage regelen voor hun personeel, verhogen daarmee de concentratie en productiviteit van medewerkers. Met de juiste toepassing van de techniek van deze zittende massage, zal de cliënt onmiddellijk verlichting voelen van pijn, fysieke en mentale vermoeidheid en stress en verbetering ervaren van de bloedcirculatie. De verkorte versie – 15 tot 30 minuten – van de stoelmassage op kantoor zorgt voor ontspanning en geeft energie.